Deryaozydn1 29 haftadayım doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi ve şeker yüklemesi yaptırdı suyumun fazla olmasının kötü bir yanı var mı biliyor musunuz?
mefo Deryaozydn1 şu fazlaligi erken doğuma sebep oluyor canım şeker çıkmaz ise diyet yap hamur işleri yeme tatlı vs uzak dur pilav Makarna vs vs yeme yani diyet uygula sağlıklı beslen yoksa erken doğuma sebep oluyor sancı yapiyor
gamzee07 @Deryaozydn1 ilk gebelikte benim de fazla dı Suyum oğlumda bi sıkıntı olmadı canım 38 haftalıkta 2500 dogması dışında
Ebrosko mefo 😳😳 benimde 10 gün önce suyun çok demişti bu hafta içi şeker testi yapılacak 25+5 suan. Kasilma sanci yatakta dönerken acı hissediyorum karnımda. Serviks kısalığı da var 😔 sudan mi oluyo bunlar 😔
Guleroz Benimde suyum 22 haftada fazla çıkmıştı şeker yüklemesi yaptı sekerimde çıkmadı yememe icmeme dikkat ediyorum ama dün doktor bana kızdı erken dogurursun dikkat et vs bı sürü şey dedi 😔😔
Guleroz gamzee07 benimde şekerim çıkmadı suyum fazla çok korkuyorum umarım bende sizin gibi sağlıkla kavuşurum 😔
gamzee07 @Guleroz benim paşam şimdi iki yaşına gircek ablası kızımı alcam inş az kaldı umarım çıkmaz korkma duanı eksik etme. Çok az olup sıkıntı yapcana az fazla olsun 🤲🏻🤲🏻rabbim tez zaman da kavuştursun 🧿 🌹
gamzee07 @Guleroz tşk ederim canım 🥰🥳moreli ni bozma sen yemene içmene dikkat et ❣️🫶 bebişin 🍯 kilo alsın 🌷
Guleroz gamzee07 çok teşekkür ederim herşeyi yasakladı doktor 😄😄 açım sürekli razıyım yutkunmasinda falan problem olmasında