Ceviz6550 gokcemeeric eşimin kendi iş yeri olduğu için hep benimle geldi hiç annem yada başkasıyla gitmedim
Kelebekmisaliihayat gokcemeeric randevuları eşimin çalışmadığı güne denk getiriyorum. Eşimle gidiyoruz.
yagmurrrra gokcemeeric eşimsiz hastane işlerini hiç sevmem oda beni tek bırakmaz kendi işi olduğu için sorun olmuyor
merylii_ gokcemeeric benim ailem benden uzak kaynanam bi iki kere gelmek istedi ama ben istemedim ben eşimin izin gününe denk getirip alıyorum randevumu
Papatyaebru gokcemeeric eşim işten izin alabildiği zamanlarda onunla gidiyorum alamadığı zamanlarda abimle veya erkek kardeşimle gidiyorum başka yakın kimsem yok çünkü
cutecik gokcemeeric hep eşimle gidiyorum 4′te işten çıkıyo doktorumda 4:15 gibi muaynesi bittiği için vardiya değişiyo zaten 3 haftada 1 gidiyorum ama eşim yanımda olsun isterim ilk çocuğumda da öyleydi şuanda da öyle devam
Minikperi gokcemeeric tek başıma gidiyorum neden birinin eşlik etmesine ihtiyacım olsun ki? Birkaç kere denk geldi eşim de gelip gördü o kadar . ☺️🌸
Eslem2112 gokcemeeric eşimle giderim eşim saat dörtte evde oluyor hastaneye de o saate randeevu aliyoruz
Esra_4774 gokcemeeric Eşimle gidiyorum çoğu zaman haftanın bı günü evde o güne denk getiriyoruz olmadığı zaman yalnız gidiyorum
Boncukk123 gokcemeeric canım eşim müsaitse eger onunla işleri yoğunsa ablamla annemle de olabilir ama annem hasta cok peşime sürüklemek istemiyorum . Eşin gelemiyorsa ailenden istediğin birileri de olabilir canım
rabiaozcans gokcemeeric 12. haftaya kadar evimizin yakınında bir hastaneye tek gittim. eşim için video çekiyordum:) ve 20. haftada devamlı gideceğim hastaneye gitmeye başladım, eve çok ters kalıyordu. görümcem yardımcı oldu. sonraları ise her randevuya eşim eşlik etti. isteseydim eşim mutlaka her randevuda eşlik ederdi ama ben gerek duymadım. bunlara takılacak insan değilim. 🤭💖 işyerinde izin konusunda sorun çıkmıyor. eşim işinin yoğunluğuna göre saatlik ve ya gün boyu izin kullanıyor.🙏
Gamzeramo gokcemeeric ikili tarama detayli usg ve bi kac kez eşimle gittim bu ayin 24 unde seker yüklemesi yapilcak onda da tek gitcem devlete tek özele esimle gidiyorum genelde