Nihtz Merhaba, protein kaçağı için 24 saatlik idrar veren var mı içinizda acaba. Bazı kaynaklarda 150 bazısında 300 yazıyor. Tam olarak hangi değeri geçince protein kaçağı var, riskli demek oluyor bilginiz var mıdır ki 🌸
Gamze_20 Nihtz ben şuan hastanede yatıyorum 24 saatlik idrar istediler yarın sabah teslim edeceğim bakacaklarmış
Guzelszn27 Nihtz siiz kaçıncı haftadasınız ödeminiz var mı ve tansiyonunuz yüksek mi eğer bunlar da eşlik ediyorsa gebelik zehirlenmesi tanısını koyuyorlar
Guzelszn27 Ben idrar tahlili verdim normal doktor bana protein kaçağın var günde bir yumurta ye dedi on gün sonra tekrar gel dedi yarın gidip yine tahlil vereceğim.ama bir günlük idrar toplamıyla söylemedi normal idrar tahlili den söyledi.ne yapcam bilmiyorum.başımda çok ağrıyor bu aralar tansiyon mu yüksek onu da çözemeedim
Nihtz Guzelszn27 tansiyonunuzu ölçmedi mi. Ölçtürseniz aslında iyi olur. Tekrar protein pozitif çıkarsa, muhtemelen 24 saatlik yapar. Bi de haftanız önemli bildiğim kadarıyla 20. Haftadan sonra oluyor. Hamileliğin başındaki protein kaçaklarının bi anlamı olmayabilir
Nihtz Guzelszn27 ben 36. Haftadayım. Geçen hafta hastanede tansiyonum yüksek çıktığı için 1 gece kaldım, ertesi gün tansiyonum düşünce eve döndüm. Evde tansiyonum normal çıkıyor. Ödemim yok. 24 saatlik idrarda protein 178 çıktı. Doktorla görüşemedim de henüz. O yüzden size sormak istedim 178 protein kaçağı var demek mi diye. Basit idrar testlerinde proteinim negatif çıkıyor.
Guzelszn27 Nihtz 21 . haftadayıö ödemimim yok tansiyonda normal seyrediyor bence bir daha tahliş vereceğim artık ondan sonra anlarız herhalde