naneliseker_ Ben kapı süsü yapacağım malzeme aldım sayılır. Mâlum çok pahalı hayat. Sizler neler yaptınız fikir olur, fotografla 🩷
Deletedmom_85 naneliseker_ puffy battaniye yapmak istiyorum da cesaretim yok ya el becerim hiç yok aslinda basit ama bilmiyrim. Öyle yelek melek zaten öremem de. Puffy basit ama parmakla elle örülüyor 🤓
naneliseker_ Deletedmom_85 ben gibi. Bende hiç beceremem el işi ya, ama örenlere özeniyorum bide ticarete dokenlere.🥹
_gulfer Deletedmom_85 bnde dün puffy battaniye baktm yapcam inşallah kolay aslında ilk eline alan yapıyomuş
Mervesrsy Deletedmom_85 çok basit aslında eli yatkın olmayanlar bile yapar bence ben normalde severim böyle şeylerle uğraşmayı yavaş yavaş yaptım hemen bitirdim :) https://hizliresim.com/upload-success
Ebru-29 ebrulina tulumun ilmek sayılarını, ipini , şiş numarasını yazar mısınız acaba 🥹 çok güzel olmuş ya da YouTubeden baktiysaniz hangi kanal?
Deletedmom_85 _gulfer kız hiç elinden bırakmadan 3 4 saat de bitiyormus diyorlar çok heves ettim de yapabilir miyim bilmiyorum 🥹
ebrulina _gulfer evet alize puffy iple yapıyorsun 90×90 ölçüsünde oluyor 6 ip tam geliyor çok kolay YouTube’dan izleyip yaptım ☺️
momqq Gozdecaner off tam istedklerim ben öyle yelek faln yapmicam var yelek ama böyle tulum falan yapmayı çok istiyrm ya aslnda bi battaniye yaptım motif motif yapıp birleştiriyolar ya onlardan hani hiç yapmadım değil ama bu tulumu flan o yaptığın altı flan yapabilirmiym blmiorum yaa sen biliomuydun yoksa video izleye izleye mi yaptın ☺️
nurcan355 valla kizlar helal olsun benim elimden hic gelmiyor boyle seyler ne guzel seyler yapmissiniz oyle bravo valla
Mlke_plt gudmorningbeya Ellerinide sağlık çok güzel duruyor ismi nereden yaptırdınız acaba ve maliyeti ne kadar tuttu ortalama ☺️