Flora34 Merhaba hanımlar. 19 haftalık hamileyim. Özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum ve dopumuda özelde yapmak istiyorum. Kan uyuşmazlığı ücreti özelde ne kadardır. Birde doğuma yakın 2 haftada bir doktor çağırırsa her gidişte muayene ücreti çıkıyor mu. Vede doğum ücreti içerisinde doğumdan sonraki kontroller oda ücreti filanda geçerli mi. Yoksa sadece doğum ücreti bu kadar diyip artı ücret eklerler mi
Cansn Flora34 Doğum paketi alıyorsun zaten hepsi içinde oluyor. Sen ekstra ödemiyorsun ama paketini iyi incele bazı şeyler ekstra ücretli olabiliyor mesela bazı hastaneler de spinal epidural ücretli. Onlara dikkat et.
Cansn Flora34 kan uyuşmazlığı için bir iğne yapılıyor. İlaç ücretli en son 300 liraydı onu kendin alıyorsun.
Haticemrahalp Bsrerkk canim ben 2 3 haftada bir gidiyorum 81 TL ödüyorum tahlil verirse 42den başliuor
Bsrerkk Haticemrahalp şimdiye kadar bende öyle gittim ama son haftalara yaklaştık her hafta çağrıcam dedi bu ctesi nst bağlanacam sonraki ctesi yine çağardı
Nursemom90 Ben özele gidiyorum kan uyuşmazlığı iğnesini ben özelde yaptırdım doktorum istedi kanamam oldu diye. Para ödemedim devlet karşıladı iğneyi