Habibe_ Tinii_minii_mom değiştirmene ve kanamana bağlı canım ,ben sürekli değiştiriyordum 2 paket bitirdim sonra pede geçtim
Aysee1123 Tinii_minii_mom Kanamaya göre değişir ben 2-3 gün kullandım 10 taneyi bitirdim yeterli geldi
Pinklove Tinii_minii_mom ben 2 tane 10lu paket bitirmiştim ilk 4 gün. Dikişlerin enfeksiyon kapmasın diye sık sık değiştiriyorsun onu.
nursaritas Tinii_minii_mom normal doğum yaptım hastanede 1 gece kaldım 2 tane kullandım eve gelince normal ped gecesi yeterli oldu
Zeynep_ze Tinii_minii_mom ya illa depend mi yoksa canped falanda iş görüyor mu ya da bu depend migros harici hangi markette satılıyor biliyor musunuz bulupta alamadım:((
Patatesliyumutta Zeynep_ze şok marketlerde de var, Canped de aynı mantık. Canped de tercih edebilirsiniz ☺️
balasininanasi Tinii_minii_mom Bi pakette kaç tane var tam hatırlamıyorum ama. Ben bi paketi bitirmiştim 2.ye geçmiştim. Doğumdan sonra 5.günümdü dikişlerim vardı ebe bunu giyme artık normal ped kullan yaran hava alsın demişti. Ondan sonra kullanmamıştım ped idare etmişti