Nrmrv Kızlar mustelanın ya da başka markanın bebek bakım kremleri ya da yağları aldınız mı ? Yenidoğan bebeğinize hiç uyguladınız mı ben çok kararsızım duştan sonra bebek rahatlaması için vücuduna yağ kullanmalımıyım ? Yoksa sadece pişik kremi yeter mi?
Hnd3535 Nrmrv ilk 3 ay bebek yağı pek önerilmiyor yağların içinde farklı şeyler oluyor. Onun yerine losyon kullanılıyor ben bebek yağı almadım losyon kullanacağım
Seymoshh Nrmrv özellikle kış bebeklerinde cildi hava almadığı için kuruluk sık görülüyor ben tüm çocuklarımda kullandım açıkcası bebe yağı kolik bebeklerdede ve uyku öncesi yapılan masaj rahatlatıcı oluyor bebek daha konforlu uyuyabiliyor ocak sonu bebeğimi kucağıma alacağım inş yine kullanacağım
Aybarssmom_ Ben zeytinyağı kullanacağım, gebe okulundaki ebe de o şekilde tavsiye ettiğini söylemişti
Nrmrv Aybarssmom_ zeytinyağ bebek de kaşınma yapıyor bazıların da da döküntü yapıyor diye duymuştum . Hiç bişey kullanmamak daha mı iyi aslında bilemedim ki ..
Aybarssmom_ Nrmrv döküntü yaparsa bırakırım saf zeytinyağı kadar güzeli yok bence kendimde bile kullanıyorum:)
Elfckmn Aybarssmom_ zeytinyağını önce ocakta iyice ısıtıp soğutup o şekilde kullanmalısınız yoksa sonuç çok kötü olabiliyor asitli olduğu için tahriş ediyor bebeğin cildini bana onermislerdi ilk kızımda pişik olduğunda sürmüştüm hastanelik olmuştuk