Edabglml 31+4 de hastane kontolünde suyunun az olduğunu sıkı takibe aldığını söyledi doktorum ne zaman biterse acil Sezeryan olacakmış daha kilosu 1600 dü çok küçük yaşayan varmı erken doğar diye fazla tedirginim
ebrulina Edabglml bol su iç birde havuç suyu tüket yada havuç ye düzeliyor ben denedim çok şükür düzeldi
Aysensrkan Haftada suyu azalmış dedi 35+1iz şuanda havuç suyu ve bol su içiyorum suyu aynı şuan ama 37. Haftada doğum olacak Allahın izniyle
Edabglml Hepinize teşekkür ederim inşallah düzelir havul suyu içiyorum şuan ama 2 günde bir dediler her gün içsem zararlımı acaba Aysensrkan
Minigiim-vebenn52 Günde iki bardak sabah akşam havuç suyu iç taze sıkılmış ve deveci armudu ye bir tane günde . Bu şekilde düzelttik çok şükür inşallah senin de düzelir
HilalimM63 Bol suu .. benm ılk kızdada sınırsadı 3 gunde 1 kontroldu sonra acıl sezeryana alınmıstım.. imş senın oyle bıse olmaz 🌸
Tugbabuglem58 Edabglml savah aksam icmen daha verimli olur havuc suyunun zarari olmaz ısıl islem gördüğünde seker seviseyi yukseliyor ama taze taze sıkıldığında hic bir zarari olmaz bende yasadim su azligi degil kesem yirtilmisti suyum geliyodu boyle boyle suyum hep yukseldi
ebrulina Edabglml havuçtaki şeker oranı çok yüksek benimde bildiğim haftada 3-4 bardak şeklinde bence doktoruna danışıp tüketmelisin fazlası da zararlı olabilir
Aysensrkan Edabglml ben hergün 1 bardak içiyordum ama kimse iç veya eiçme demedi ben araştırdım o şekilde içtim
Edabglml ebrulina akıntın oluyormuydu bende oluyor baya acaba suyu bu şekilde mi gidiyor diye düşünmüyor değilim ilk gebeliğim diye pek bilgimde yok
ebrulina Edabglml benim de akıntım vardı ama doktorum bununla ilgili bişey demedi hiç benimde ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübeli sayılmam ama akıntı idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bir durum diye biliyorum. Dediklerimi tüketirseniz düzelir benim çok şükür düzeldi şuan 36+5 deyim her şey yolunda