Hamisanneee1 Kızlar malum bebis olacak robot süpürge arastirmasindayim. Halı tanıma özellikli olsun istiyorum roborock s8 sonic kullanıp memnun kalan var mı nasıl sizce yorumlarinizi merak ediyorum 🫠
tugcesakzci Hamisanneee1 s8 çok yeni bir cihaz çok bir yorum bulamayabilirsiniz ama çekim gücü alt fırçasının ikili olması halı tanıması nesne algılamadım vs çok başarılı piyasadaki en iyi cihaz şuan kaldı ki s7 den çok memnuniyet vardı o 2700 pa s8 6000 pa kat kat daha iyi
Gkygz Hamisanneee1 biz kullanıyoruz çok memnunum şu an indirimde zaten bizim aldığımız fiyatın baya altında 🤦🏻♀️ hiç kaçırma bence
2prensesannesiiii Hamisanneee1 iyi canım bizde alacağız roborock öneriliyor zaten bu da yeni seri çift makaralı ve halı modu var yüksek emiş gücü 6000 pa eşimde 14 şubata söz verdi bizim bebe 6 aylık hiç iş yaptırmıyor bana anca gece yapıyorum işimi biz alırsak bunu alacağız
Hamisanneee1 Gkygz kurulumda sorun olduğu yorumlarini okudum siz böyle bir durumla karşılaştınız mi acaba bir de kamera sensörlü değil dimi