Nazkryk Merhaba herkese. 18+2 deyim birkaç gündür iç çamaşırımda beyaz akıntıya denk geliyorum. Telaş yaptım. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Suyla alakası yoktur değil mi 🙇🏼♀️
Esmam_ela25 Nazkryk yok suyun yapısı farklı oluyor akıntıda normal gebelikte beyaz rengli olan yeşil yada pis kokuyorsa enfeksiyon ola bilir siz yinede doktorunuzla görüşün.
Reyh Nazkryk kokusuz akıntı normal bende başından beri yaşıyorum, renkli kötü kokulu olursa enfeksiyon belirtisi oluyor. Sık sık Çamaşır değiştirmek gerekiyor ona dikkat et sadece 💕
Nazkryk Reyh Çok teşekkür ederim sanırım bazı şeyleri normal karşılamamız lazım ama endişe ediyoruz işte 🥲❤️
Reyh Nazkryk bende öyleyim anlıyorum seni çok doğal bişey bu içimizde büyüyen bir can var 💕 son zamanlar daha da artıyor akıntı 35+3 şuan günde 2 kez Çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum
Nassude Nazkryk bende sizin gibi endiselenmistim beyaz akıntıya doktorum gebelik akıntısı olabilir dedi sadece yeşil veya kokulu olursa enfeksiyon oldugunu söylemisti 😊
Lutulut 19+2deyim hamileliğimin başından beri söylediğiniz şey her var bazen sarımsı bazen beyaz. Doktorum normal dedi. Hatta sarı akıntıdan dolayı idrar verdim hiçbir şey çıkmadı. Olsun o kadar değişiklik, bebek taşıyoruz sonuçta ☺️
Nazkryk Bbk88 idrarda hafif bir enfeksiyon çıktı. Kısa süreli bir antibiyotik tedavisi verdi doktorumuz.
Nur5516 Nazkryk beyaz akıntım hep vardı ama son zamanlarda çoğaldı idrarda enfeksiyon çıktı yüksek derecede ve vajinal kaşıntım vardı fitil ve antibiyotik başladık kan değerlerinize baktırın sizde