Mevaninannesiii Gkhnm97 kist yoksa rahatça uygulayabilirsin hiç sıkıntı olmaz allahın izniyle. Youtubeye saraçoğlu incir kürü yaz kullanılışını söylüyo canım
Dderryaa Gkhnm97 canım kafaya takma arkadaşım 3yıldr evli çocuk olmuyordu adeti iki gün geçti kan berdi bişey çıkmadı şimdi 10gün geçti akşam test yapmş çıkmş gecede kan verdiler hamile inş seninde olur yakında dua ediyorum sana🤗
Gkhnm97 Dderryaa ins canm rabbim hepimize nasip etsin acaba gec dollenme bu kadar sure surermi bilmiyrmki ya
Gkhnm97 Dderryaa olmadim canim 2 haftayi gectim bi daha kanda vermedim bilmiyorm artk ilk adetimin geciktigi zamanlar kasiklarda agri oldu simdi ara ara oluyor bilmiyrm canm artk kafam karisti bn hamilemiyim degilmiyim demeyi biraktim bklm nolcak😊
Dderryaa Gkhnm97 sende ben gibi bi bekle takma kafaya bakalım vardr belkide 25.günde kan vermiştimya bende😂
Dderryaa Gkhnm97 vardıda psikolojk dedim artk çıkmayınca koz 25tllik test aldm onda dahi çıkmadı😂😂az aksiyim ben annem dedi hatta onda bile aksilik seni buldu😂😂
Gkhnm97 Dderryaa 🤣🤣 bnde psikolojiktir diyorum canm ama hayirlisi artk senin baya mucize olmus keske bi mucizede bn yasasam 🤣 belirtilerin nelerdi canm😊
Bendis Merhaba bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz kısmet olmadı cylo prognova kulşanıyorum 3 aydır bu ayda hiç ümidim yok ovulasyon testinde hiç koyu cizgi göremedim regl olmayı bekliyorun klomen ve çatlama iğnesine başlayacağım inşallah biran önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Gkhnm97 Dderryaa bnmde kasiklarda batma oldu agri oldu ilk geciktigim zamanlar şuan ara ara oluyor anlamadim artk heralde hamile degilm ya🙁
Gkhnm97 Dderryaa canim ya bugun kahverengi akintim geldi bnm ama şuan yok acaba yerlesmemi adet mi bilemedim oglen geldi ama adet olurken kasiklarim falan agrirdi şuan gram agri yok post actim ama pek cevap weren olmadi
Syd34 Bende istiyorum 😔 klomen çatlatma iğnesi tedavisine başladık bu ay Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏