3cocuklianne 37+0 im 10 dakika arayla adet sancisi gibi sancim oluyor ve bacagima vuruyor hastaneye gitsem mi dogum belirtisi midir bu!!🫣
3prens1prensesmom 3cocuklianne yoruldun mu biraz ? Bendede ollmustu 2 gun once dakika tutup kac saniye yada dk surdugune baktim. 5 dakikaya dusene kadr evde durun derim eger dogumunuz normalse ☺️
3cocuklianne Hic yormadim kendimi aslinda. Simdi oturdum dakika sayiyorum gecede vardi ama boyle sık değildi 🫣 5 dkya duserse giderim artik 😁 evet normal dogum olacak insallah ❤️
3cocuklianne Henuz hastaneye gitmedim doktorum 5 dakikaya dusunce gel dedi ara ara devam ediyor sancim. Bebegin hareketleri cok azaldi ve cok yavasladi.
Zehrabal1 3cocuklianne bebeğin hareketleri azaldığını düşünüyorsanız bence mutlaka gidin . Benim doktorum bebeğin hareketlerinde bı azalma olursa beklemeden gel demişti
Zehrabal1 mevraca bana doktor öyle demişti. Normalinden azalma olursa takip et azalma devam ederse mutlaka gel demişti
Elfve Çok da acele etmeyin hastanede beklemek stresli oluyor evde keyif yapın hareket yapın daha gününüz de var. Yarın sabah polikliniğe giderseniz daha iyi olur bence doğumu başlatmak için suni verirler
3cocuklianne Yarin icin randevu aldim insallah sıkıntı yoktur ama artik bi yandan dogumda baslasin istiyorum 🙈