neanladinyurdagull Kızlar hatırlayan yada suni çeken varmı şuan.Takilan serumda mavi yuvarlak bir ayar var hani zaman geçtikçe açıyorlar üzerinde 80-100 diye artıyor.Size kaç ayarda verildi
hunilimom neanladinyurdagull dakikada son dogummda 8 damla olarak başlandı gerisini söylemediler soyledilerse sancidan hatırlamıyorum
nesrinmom neanladinyurdagull git gide açıyorlar ilk 30 gibi başlattılar kısa sürede 50 ye çıkardılar 2 saate anca 80 e çıktı bizimki
neanladinyurdagull nesrinmom ne sen sor ne ben soyliyeyim öldüm öldüm dirildim şimdi odaya geldim çok şükür saat 23.20 de doğum yaptım Suni bile yetersiz geldi suyumu patlattılar ama ondan sonrası ölüm gibi bişeydi ama bir minik doğdu 🌼Allah herkesin yardımcısı olsun
nesrinmom neanladinyurdagull ayyy evet yaa suyu patlatınca suniyle beraber uç noktaya ulaşıyosun ben o kadar almadım sabah 9 da başlandı 1 buçuk da doğdu . 3 gün alsam bilemiyorum dayanamazdim diye düşünüyorum şuan . Çok sevindim ama geçti gitti miniginle kavuştun sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah canım benim çok sevindim gerçekten Allah analı babalı büyütsün 🥺🙏❤️❤️❤️