Busraxo Yumurtlama donemde hic bilmiyorum yumurtluyorumu, kimseye boyle olan varmi, ve nasil bile bilirim yumurtluyormuyum diye?
Anneadayiii__ Busraxo adetin bitikten 1 hafta sonra değil ondan sonraki hafta yumurtlama dönemindir. Telefonuna uygulama indirip öğrenebilirsin
xxR4bia Busraxo Bu uygulamayı kullanabilirsin hem regl/yumurtlama takibi hem hamilelik takibi yapılabiliyor
Sevvooi Busraxo canım bağzı insanlarda yumurtlama günleri değişmekte yani uygulama döngüsü 28 gün süren biri için tahminde bulunuyor bu nedenle en kesin yöntem ovülasyon testidir. Ben bu testi kullanarak ilk ay hamile kaldım. Trendyoldan çoklu satılıyor tavsiye ederim ben bu şekilde 2 kere gebe kaldım.
Boncukk123 Busraxo yumurtlama testi kullanmanı öneririm canım düzenli adetin yoksa günleri herkese göre degısır hem yumurtlamayı görürsün hem çatlamayı görmüş olursun o günleri değerlendirirsen de gebe kalma şansın artar 🌸
Anneadayiii__ Busraxo sağlık kısmına gir orada bak adet dönemi yazıyor oraya gir son adet zamanını orada gözükecek
Busraxo Anneadayiii__ anliyamadim saglik kismina bu uygulamada girmem gerek yoksa baska bi uygulamami indirmem lazim?
Anneadayiii__ Busraxo hayır bu uygulamada girmene gerek yok sağlık kısmı zaten senin telefonunda vardır oraya gir bi önce
Anneadayiii__ Busraxo sağlık>döngü izleme>sağ üstte adet ekle yazıyor oraya ekle daha sonra orada gözükecek zaten karışık geldiyse eğer uygulama öneriyim
Busraxo Boncukk123 anladim canim bilgilerin için teşekkürler, bi sorum daha, mesela diyelim bugun yumurtlama gunum iliskiye girmek en iyi zaman ne zamandir
Sevvooi Busraxo yok ilk idrarınızla yapılmaması gerekiyor testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımı durdurulmalı. Hep aynı saatlerde yapılıyor canım