Yagmurakyurek SedaTemel haydar Berk degilde ne bilim yani 2024bebekleri die yabancı isimler nie koyuyorsunuzki amacım hevesinizi kırmak yada kötü yorum yapmak değildi yeni isimler çok saçma gelior nie böle tuhaf isimler seçme gereği duyuyorsunuzki gevur isimleri seciorsunuz çocuklarınıza kırıcı konustuysam kusura bakmayın herkesin kendi bebeği kendi düşüncesi nediyim :)
SedaTemel Yagmurakyurek bunu sadece karan ismi için söylemiyorum tabi ki ama karan sizin deyiminizle “gavur” ismi değil kaldı ki yabancı isimler de tercih edilebilir tabi ki ama karan Türkçe kökenli eskiye dayalı bir isimdir belirtmek istedim sadece 🥰
Gezenlady Yagmurakyurek çok uzun ve eskı isimler dün bi video izledik cocukların isimleri hep rüzgar yaman barış diyom koyalım işte aklımı karıştırma şimdi daha var diyo 😂
esmakc Kizlar bizimde birçok isim var aklımizda sizce Agâh Eren, Salih Eren, Cihat Eren hangisi güzel sizce bir Eren olacak ama eşim Agâh Eren i çok istiyor bende kararsiz kaldım fikir verin lütfen 😌
Mylove47 Yagmurakyurek işte bende onu anlamiyom da ben isim bulamadım fazla yağız ismini sevdiğim için koydurdum ama uyumuda iyi geldi sonradan iki isimin ilk zamanlar cinsiyeti belli olduğunda başta bana bırakıp sonradan öyle dediler beraber yaşadığım için de bişey diyemiyorum kalkıp sonradan bana karşı geliyo diyolar hiç çekemem ben onları ondan
Yagmurakyurek Mylove47 yav çocuk senin çocuğun kim ne karışın karşı gelirlerse gelsinler sen dogurcn onlrmi dogurcak bak benim kaynananmda demiski ben yeni taşındım çocuğa bişi yapamam falan fistan konuşmuş ben bakamam demiş eşime dedimki madem öyle gelmesin yanıma bende gitmem oda gelmsin cocuguda göstermem kalmış burda 100gunum bir çorap bile alıp vermediler o kdr fakirler çekemem kimseyi madem öyle eşinle konuş başka yere gidin ne ugrsionuz ev üstüne ev olmz hem ne derlerse desinler takma çocuk senden cikicak acısını sen cekcen onlr değil
Mylove47 Yagmurakyurek orası doğruda eşimde ailesi dışında kalkıp iş yapmaz ailesinin lafı dışında çok ama benim lafimida yine de dinler de onlara göre ben bişey yapamayan biriyim ondan onlar kalkıp ayırmak için daha zaman bekliyorlar
Yagmurakyurek Mylove47 taşının gidin o evden yuvani bozarlar bide çocuğun olacak çocuğunu sen yokken yalandan ağlasın die cimcikler kaynanan böyle kayinvalide çok var inat olsun die sana herşey yaparlar büyü bile yaparlar eşinle konuş biran önce ordan cikmaya bakın