Basakk09_ İlk oğlum Yiğit Aras şuan ikinci gebeliğim 23+2 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Atlas olacak adı 💙
Gezenlady Yagmurakyurek kız olursq ben erkek olursa eşim koycaktı ve erkek çıktı 😂 eşim ertugrul diyo bende olmaz diyorum bakalım ikna edersem çınar rüzgar yaman yağız bunlar olabilir👍🏻isim çok önemli ya🙈
Yagmurakyurek Gezenlady aynı benim eşim benim eşim ya Alparslan Dior ya Ertuğrul 🙄🙄ayy bende Yusuf Çınar ismini istiorum yada yiğit Alp
Gezenlady Yagmurakyurek çok uzun ve eskı isimler dün bi video izledik cocukların isimleri hep rüzgar yaman barış diyom koyalım işte aklımı karıştırma şimdi daha var diyo 😂
Senzinc Yagmurakyurek ilk oğlum yamaç 2. Bulamıyorum isim🤦🏻♀️ Mete atlas aklımdakiler ama karar veremiyorum ya cok zor
Yagmurakyurek Senzinc ay bu kararsızlık ne olucak böle ya bende çok kararsızım Yusuf Çınar düşünüyorum Yiğit alpte güzel yağız egede güzel bilemedim 😅🤣bende secemiorum çok zor
Senzinc Yagmurakyurek ben biraz değişik anlamlı isim arıyorum yok 😂 herkesde aynı isimler erkek ismi cok zor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sermec27 İlk oğlumun ismi Berat Aydın İkinci oğlumun ismi Muhammet Talha 💙 Şu an 7+1 haftalık hamileyim eğer erkek olursa Hamza Ali istiyorum ama emin değilim 🥰
Yagmurakyurek Senzinc valahi yeni yeni isimler var ama onlrda benim dilim dönmüyor Aybars baybayrs karan bunlar hoşuma gitmior gevurlastik iyiyce herkes koymaya basldi nedense 🫣🫣🫣