1bejnadogan- Kızlar Allah rızası için biri yardım etsin hamilelikle beraber vajinal kaşıntı sorununa yakalandım ve geceleri zehir oldu gündüzleri berbat geçiyor nolur biri yardım etsin
Merve1616 1bejnadogan- Doktorunuza danissaniz daha iyi olur Genelde fitil ve travazol krem veriyorlar
hunilimom 1bejnadogan- kadın doğuma gidin hemen krem fitil verir hemen geçiyor ama gidene kadar her gün iç çamaşırıni değiştir ped havlu peçete tarzı şeyler kullanma sirkeli su ile taharet al bol su iç
Nur_50 1bejnadogan- canım bende mantar olmuştum doktor fitil ve krem verdi ama en büyük etki sade kefir iç -ev yoğurdu mayala ye-ev turşusu ye doktorum dedi gerçekten çok etkili bağırsak florası bozulduğu için oluyor birde banyo yaparken sakın sabun-şampuan kullanma orana suyla yıka sadece Birde tuvalet sonra yıkanıdıktan sonra güzelce kurula ıslak bırakıncada oluyor
1bejnadogan- Merve1616 fitil kullandım 6 tabletti bugün bitti ama geceleri çok yoğun kaşıntım oluşuyor fitil de çok fayda etmedi
zynpkrhsn1 1bejnadogan- Evde kendi basina sakin bir sey yapma doktoruna soylersen fitil veriyor bir de kasinti kremi geciyor hemen 3 gun fitil kullandim gecti benim kimsenin babaanne iksirlerine inanma dahada azdiriyor cogu doktor ne derse o
1bejnadogan- zynpkrhsn1 krem verdi fitil de kullandım %100 geçmesede ne yalan söyliyim azalma oldu dünya varmış dedirtti vallahi
rumeysaaa- Kuzum bendede olmuştu doktor antibiyotik verdi kullandım geçti olmaması için milli yağı damlatıyorum doktor önerdi sende bir sor
Nurkrc Fitil ve kremin yanı sıra evdeyken iç çamaşırı giyime, günde bir iki saat bölgeyi tamamem havalandır ve olabildiğince kuru tut dedi doktor bana da. Bu şekilde daha hızlı geçiyormuş.