caglayaman Bu haftada sütümün gelmesi normal mi kızlar bugün iç çamaşırımda su gibi bişey vardı az bi sıkıyım dedim bi baktım beyaz beyaz oldu mutlu oldum :)
umrumdadegil caglayaman sıkma sütünü kendi akıyorsa aksın sadece gebe eğitiminde sıkmayın demişti bize hemşire 🥰
Zelihaa1409 caglayaman Gelmesi çok normal canm ama sıkma erken doğumu tetikler.Temz bı pamukla falan sil benmde senin haftalarda iki üç kez falan geldi damla şeklinde o kadar bayadr yok.34 e grcem.Doktora sordgmda normal ama sıkma demişti.
Aaa122 umrumdadegil ben süt kanalları açılsın diye banyo sonrası sıkıyırdhm çok az öyle fazla değil de hassas zaten neden sıkmayın dedi acaba bi bilginiz var mı
umrumdadegil Aaa122 doğumu tetikliyormuş ve o çıkan süt çok faydalıymış bebeğe masaj da önerilmiyor göğüse doğuma daha varsa
Maviaslan Aaa122 Gebelik başladı ve 37. Haftaya geldiniz meme masajı yapma zamanı gelmiştir. Bu sıkmak değil sadece ovmaktır.
caglayaman Evet erken doğumu tetikliyomuş yok sıkmıyorum kendi akarsa bişey olmaz dimi kızlar 28. Haftamdayım
caglayaman Memeden süt gelmesi erken doğum belirtisi mi? Erken doğumun belirtisi sayılan bu durum, sürekli yaşanırsa bebeğin sağlığını tehlikeye atabilir. İnternette böyle bişey yazıyo
Gebeskaplumba caglayaman bende 26. Haftadayım aynı durum son iki haftadır bende de var . Henüz doktora gitmedim. Önce sarımtrak bir sıvı geliyor sonra beyazlıyor. Süt mü değil mi çözemedim :/
Alexab caglayaman 35. Haftadan önceyse göğsünüzle çok oynamayın süt gelmesi normal. 35. Haftafan sonra meme masajı tavsiye ediyor doktorum şu an ben yapıyorum hergün.