caglakorkmaz Zeynep966 Ben fotoğraf paylaşırken hiç anlık aynı gün içinde paylaşmıyorum bi kaç aydır. Çünkü ne zaman paylaşsam anlamsızca ağlaması uykuya geçmekte zorluk falan yaşıyorduk. Annemlere okuttururdum(yanımda değilse fotoğrafına bakarak okurlar) öyle rahatlıyordu…
Alexab Zeynep966 kötü enerji hep var, bununla ilgili hadiste var. Bebeğe dua okumak kötü birşey değil siz önlem olarak hergün uyanınca okuyun nazar duası, ayetel kursi, yasin 15 dk sürmez. Fotoğraflarıda anlık paylaşmayın bugün çekin yarın atın mesela
Minikperi Zeynep966 evet ben de ne zaman fotoğraf paylaşsam o gece haram olurdu. Uyurdu uykusunda sorun yok ama birden kalkıp bağırırdı sonra yine uyurdu. 4 yaşına geldi hala aynı. Eşimle bu yüzden çok tartışıyoruz ben çok çok nadir paylaşıyorum 🤷🏻♀️🌸
Zeynep966 Minikperi ya paylaşmsakta sürekli fotoğraf istiyorlar her türlü nazar değiyor demekki bende kıyamıyorum öyle birden aglayınca canı yanıyor gibi ağlıyor okusamda 😞
Gulkar Zeynep966 bebekler etkileniyor canım bol bol okuyun felak nas ayet-el kursu birde aklına sürekli nazarmi değdi diye getirme
Hopefulmom Zeynep966 hasede diye bir nazar duası ve onu YouTube’den açın bebeğinize ben kızıma öyle yapardım sakinleşirdi bebeklere çok nazar değiyor