Hlimee benim de tek yumurta ikizi ama aralarında birbirlerine temas etmelerini engelleyen bir perde var ince bir çizgi şeklinde şu an henüz 8+4 ler gelişimleri hakkında olumsuz bir şey yok ama ileri haftalarda oluyormuş zaten beslenme sorunları vs olursa o da tüm çoğul gebeliklerin %10unda görülüyor dedi doktor düşük bir oran ama tekil gebeliğe göre daha riskli bir durum tabii yüksek riskli gebelik diye geçiyor. Hormonlar tekil gebeliklere göre daha fazla arttığı için şikayetler de öyle olabiliyor. Ben mide bulantısından çok çekiyorum mesela ama kuzenim de tek yumurta ikizlerine hamileydi o hiçbir şey hissetmedi bunlar kişiden kişiye değişen şeyler. Doktorunuz ne derse onu yapıp ne yapma derse onu yapmazsanız bence sorun olmayacaktır erken doğum riski var evet tek yumurta ikizlerinde ama tek bebeklerde de bazen hiçbir sebep yokken erken doğabiliyor nasip işi bu. Risklerden ziyade güzel şeylere odaklanarak ve dua ederek bitirmeyi planlıyorum ben bu süreci hayırlısı olsun inşallah sizin hakkınızda da