zeyenp5524 Sksjsux355-- bu bende de war yaa kalbım bazen cok hızlı atıyo nefesim daralıyo zaten sancılarımda war hayırlarla zaman bi gelseydi 33 haftalıgız bu arada
Yayiscanan Sksjsux355-- benim 30 haftalık yemin ederim 1 haftadır cok darlanıyorum ya cok kötü vuruyor cok afedersiniz soda icip geğiriyorum o iyi geliyor sanki nefes darlığım geciyor
Cerkes6019 Sksjsux355-- bende de bel agrısı kalça agrısı nefes darlığı var çok zorlanıyorum 33+3 daha😔
Esilamm Bende tam 34 dizlerimin ağrısı hepsini geçiyor bence sürekli sağa sola yatmaktan oluyor üst üste olduğu için
Mihrimavi Kızlar sizde de yoğun bir bel ağrısı kalça ve afedersiniz ön kemiklerinizde ağrı oluyır mu sanki saatlerce bacaklarınız açık kalmış gibi kemikleriniz ağrıyor mu
Momela Sksjsux355-- bu şikayetle acile gittim dayanamadım yutkunamıyordum sonra baktıklar ki damar tıkanıklığı var bacağımda akciğere pıhtı atabilirmiş .. İhmal etme bence 30 haftalığız bizde erken müdahale iyidir
Sksjsux355-- Momela kan sulandirici ilaç kullanıyorum pıhtı olması mümkün değil bugün randevum vardı doktora gittim kan değerim 10.5 çıktı biraz kansızlık varmış ondan dolayı tetikliyormus dedi doktorum