32+5 te hamileliğimin başından beri takipli olduğum doktora gittik. Muayene sırasında bebeğin kilosunun 1600 gr olduğunu ve karın çevresinin 29 haftalık olduğunu söyledi. Karın çevresini 3 kere ölçtü sırasıyla 27,28,29 haftalık çıktı. En sonuncusunu ölçerken bebeğin pozisyonundan dolayı ölçemiyorum dedi bayağı uğraştı. En son 29 haftalık çıkınca genelde gebelikte çok fazla sigara içenlerin çocuğunun bu şekilde olduğunu söyledi. Ben ki ömrümde bir defa bile denemek için de olsa sigara içmemiş insanım. Bunun üzerine gelişimin yavaş olduğunu eğer gelişim durursa bebeği alıcağını söyledi. Küvezden filan bahsetti İki hafta sonrası için tekrar randevu verdi. İçim rahat etmedi bir başka doktora daha göründüm orada da her şeyin haftasıyla uyumlu olduğunu ve kilosunun 2067 gr olduğunu söyledi. Hatta ben bu kadar fark çıkması mümkün mü diyince için rahat etsin diyip bir daha tüm ölçümleri baştan aldı. Arada çok fark var şimdi hangisine inanacağımı bilemiyorum başına böyle bişey gelen var mı cihazda bu kadar büyük bir yanılma payı olur mu çok korkuyorum bebeğim umarım ikinci doktorun dediği gibi haftasıyla uyumludur😞