Melekecre Saat 00:00da 34 .haftama girmiş olucağım, kasılmalarm çok oluyor, Çarşamba gününu iple çekiyorum,devltte doğum yapicam, gün almaya gidicem, hayırlısi bakalım
Melekecre 12345ipek evete sezaryan, doktorum 34,35.haftalarda gelirsin ayarlarız demişti,birde bende Şeker var şu fazlalığım var, Çarşamba günü muayenede bakalım ne diyecek..38 alırız demişti zaten..
12345ipek Filiz_76 evet ocağın ikinci haftası olmalı senin nasıl aralık oluyor he sezaryen olursan iki hafta önce alınırsa aralığın sonu olabilir gibi
glbyzgkhn 12345ipek 35+5 olcaz 30 dakika sonra Bu aralar gobuş büyüklüğü biraz yoruyor Kiyafetlere sigamiyorum 😂 sağlıkla şu vakit geçsin 38+2 de inşallah kavusucaz yani 1 Aralık 😍
12345ipek glbyzgkhn ayyy çok az kalmış benim dördüncü bebeğim 33 haftalık yeni çıktı göbek oda az bütün kıyafet ler oluyor hala
glbyzgkhn 12345ipek çok iyi😍ama son zamanlarda çok hızlı büyüyor siz daha iyi bilirsiniz Bu aralar göbeğim çok büyüyor 😂 son zamanalr çok zorluyor 2 ay oncesinw kadar nerdeyse hic göbeğim yoktu
12345ipek glbyzgkhn evet zorluyor genelde hamileliklerimde çıkmıyor göbeğim yani ben söylemesem çoğu insan anlamıyor
Oznur2659 Bizde 34+3 haftaligiz.Benim de kalça ağrıları,bel ağrısı,kasık ağrılarım oluyor.Rabbim herkesi bir an önce evladına kavuşmayı nasip etsin. Bu arada bir şey sorcam size de zaman durdumu sanki artık zaman hiç geçmiyor 🥹
Damlayan 34+2 ye girecegiz biz de on bes dakikaya. Kalca agrisi ve nefes darligi mide yanmasi zorluyor beni de Allahim kolaylıklar versin hepinize 🤲🏻
Cnsbzkrt 12345ipek valla ben 35+1 oldum aralıkta mı dogururum kasımın sonunda mı asla bilmiyorum 😂 şurda durayım ben
0237 Cnsbzkrt benimde 35+6 oldu hem bir cm açılma var hemde sancılar var bir gece yatış yapıldı nst bağlandı sancı var ama bakalım normalde 12 Aralık normal doğum ama bu gidişle Kasım bitmeden gelecek
Cnsbzkrt 0237 hayırlısı olsun bende dana tık yok 37 de bakıcak catı muayenesine 36 yine bakılıcsk ama erken gibi gözükmüyor hayırlısı olsun hepimiz için