Ezgikrgz gudmorningbeya Bende çatı muayenemi lekelenmeden dolayı 37 de olacakken 36 da oldum ama şükür hiç problem olmadı🙏🏻
Zuleyhadere25 gudmorningbeya hmm yok benim sancılarım vardı ama dayanıyordum yine sabah 7 bıcuk gibi suyum patladı çok feci şekilde sancılar başladı 11 bucukta da dogurdum 😄
gudmorningbeya Zuleyhadere25 ay evet su patlayınca daha şiddetli oluyormuş sancılar umarım yine kendi kendine gelir suyum 🥲
Alexab gudmorningbeya ben bunu doktora sordum çatı muayenesi kaynaklı değilde o an ki stresden dolayı doğumu tetiklenebiliyormuş çünkü herkes korkuyor rahat olanlar doğurmuyor demek
ruveydanur2412 gudmorningbeya 39+3 de çatı muayenesi oldum hiç bişey olmadı.. bende ümitlenmiştim doğururum diye 🥴
minikumutlar gudmorningbeya cuma günğ oldum ama kasıklarım daha çok ağrımaya başladı öncesnde yoktu salı sezeryana gireceğim inşallah🙏🙏
Rynryn Nst de sancım çıktığı için 36 haftada çatı muayenesi yapıldı daha sonrasında da bi 5 kere falan yapıldu ama ben 41 . haftada doğum yaptım suni sancıyla başlattı doğumumu 😂😂😂
Askiletotomsu gudmorningbeya catı muayenesınden sonra dogurmadım Hatta ıkı hafta sonra zorla dogurttular suniıyle