Sevvooi Yagmurakyurek bana orası kol gibi geldi. Eğer pipi sandığınız yer pipi olsaydı doktor tahmin ederdi diye düşünüyorum çünkü görülmeyrcek bişi değil
Sevvooi Bence erkek değil alttan bakıldığında bebeğin kolu da görünmüş olmalı çünkü bu kadar büyük olmayacağını düşünüyorum ve tam bacak arsında değil de bi tık bebeğin sağ tarafında duruyor. Ki görünen şey pipi olsaydı doktor illaki erkek derdi💕
Yagmurakyurek Sevvooi kız erkek hiç fark etmez kız istiorsunuz sanırım rabim hayırlı evlat olsun başka bişi isteme kız erkek fark etmez ne gelirse rabimden bende kız istiorduk eşimle oğlum olcak 25haftligiz herşeyin hayırlısını istemek gerekir biz insan oğlu çok nankoruz evlat sahibi olmayn insanlar var biz kız erkek secioz
Hanifemert78 Yagmurakyurek yok benim içinde fark etmez ama merak ediyoruz ikimizde tabi çevremizde merak ediyor 15 haftalgiz daha bakalim 17 de tekrar gidecez
Yagmurakyurek Sevvooi ayy ben dedim herlde ultrosonu paylsan kişi öyle yazmış bende ondan cevap yazdım kusura bakmayın 🫣🫣