1998_irem 5+4 oldum sürekli ağlıyorum şuan bile ağlıyorum neden bilmiyorum karamsarlığa düştüm resmen horrmonsal olduğunu biliyorum ama sürekli karamsarım ağlıyorum hamileliğe alışamadım kaygılanıyorum offffff sebepsiz videolar görüp ağlıyorum sizinde böylemi
B5- 1998_irem Hiç bir şeyi kafana takma o kadar pişmanım ki sürekli ağlayıp üzüldüm çocuğum hissetti sinirden geberirdim çocuğuma da geçmiş öyle pişmanım ki herkesi kendi içinde affet valla bak gazdan uyuyamıyor yavrum o sebep oluyormuş mis gibi tadını çıkar hamileliğin herkese kulağını tıka it gibi pişmanım
Nesfur41 1998_irem Bu kadar erken şaşırdım 😂😂 senin ki biraz psikolojik bence 😂daha bi bebek oluşsun bakalım daha hormonların ne ki 😂 ben 31 haftalık oldum daha o kadar ağlamadım yani 😂😂😂
Dodomom 1998_irem Ben 19 haftalik oldum dizi olsun Gazze olsun haberler olsun herşeye ağlıyorum deli gibi
1998_irem B5- canım ben durduk yere ağlıyorum yoksa gamsız bi yapım var çok şükür, bu arada üzme kendini bence bazı şeyleri tecrübe etmiş oldun öyle düşün biz insanız öyle de böyle de öğreniyoruz bişeyleri
sehrengiz_8 1998_irem beyni rahatlat ben de duygusuz bir insandım ağlamazdım beni bile duygusallaştırmıştı. Normal ama fazla da üzme kendini.
1998_irem Nesfur41 siz yaşamamış olabilirsiniz ama hormonlar şuan devreye giriyor asıl bu haftalarda başlıyor biraz araştırın isterseniz :) sizin bedeniniz 31. Haftasında zaten hamileliğe alışmış ⅘ haftalarda beden şuan alışma evresinde.