Mihribani Merhaba canım anneler tecrübelerinize ihtiyacım var 34 haftalık olduk bebeğim önceden sanki hiç durmuyorcasina hareket ediyordu ama şimdi hareket ediyor ewt ama önceye göre daha az normalmi sizce .
Feryes Mihribani bende 34.haftayim baya azaldı eskiye göre artık büyüdüğü için normal dediler bende telaş yapmıştım şimdi bende bir tarafa toplanmaya başladı bazı zamanlar tek bölgeye toplanıyor sanki karnımda. Öyle böyle hissettirir sana kendini telaş yapma sağlıkla kucağimiza alalim
Maviaslan Mihribani önceye göre az yani hareketli 😊 bir kahve , saat başı su içmek , tatlı bir şey yemek veya bebeğim bunu seviyor dediğin bir şey varsa onu yersen o an ki tepkisini görünce ohh dersin 😊
Mihribani kahvesever__ çok teşekkür ederim gerçekten endişelenmiştim acile gidecektim sizlere sorayım dedim .
Mihribani Maviaslan Şunu seviyor diyemem ama genel olarak neredeyse her yemek yemeye başladığımda yemek ayırt etmeksizin hareket ediyor boğazı kuvvetli olacak galiba diğer vakitlerde dediğiniz gibi kahve ve tatlı deneyebilirm teşekkür ederim bilginiz için.