Gulkar buket07 1 tane yeterli bence zaten ağrıdan sizidan değiştirecek halin olmuyor ki ama bebeğe iki olabilir
miniksevdamm buket07 2 yeterli oluyor. İlk çocuğumda hiç değişmedim ama yine de 2 alırım yanıma ne olur ne olmaz.
NebiElif Her ihtimale karşı 2 tane.hastane çok sıcak oluyor haliyle terliyorsun, ben 2 tane alacağım yanıma.
bebisliozlem Bende 3 tane alayım bari 😂🙈 trendyolmillanın pijamalarını çok beğeniyorum onlardan alırım gibi 🐣❤️ birde fotoğraf çekimi için vs lohusa takımı yeterli sanırım 🥰
anneyimmbennn buket07 ben bir tane elbise pijama bir tane de normal pijama takımı aldım yeter heralde
fatos41 buket07 2 takım koymalısınız hatta yedek olarak birtane fazladan alt bile koyabilirsiniz ben terden hem atlet hem pijama takımı değiştirmiştim birde ayağa kalkınca kanamam olmuştu sizmisti fazlasıyla yanınızda bulunsun her ihtimale karşı
birLinaannesi buket07 1 tane normal pijama takımı polar şeklinde 1 tane de fotoğraf çekimi için aldım. 2 tane yeterli diye düşünüyorum 🙈🩷
Ezgikrgz buket07 Ben 2 tane alıyorum biri elbise kısa kollu hastane sıcak oluyor bir tane de pijama takımı ne olur ne olmaz 🙏🏻 Bir de fotoğraf çekilmek için aldım🌸