Sarekrts 6 haftalık hamileyim ve Diyarbakır’da yabancı biriyim sizler hangi doktora gidiyorsunuz ilk doktor kontrolü olacak yardımcı olur musunuz 🤗
Cananscs Sarekrts en iyi dr lar memorial da ama fiyatı da yüksek 200 civarı Genesisinde iyi ben oraya gidiyordum 100 tl civarı Dünya doğum hastanesi de yanlış dirilsem 35 40 civarı fiyat bu 3 hastanede ki dr larda memnunlar
[silindi] Sarekrts ben hiç gitmedim daha doğrusu şuan tedavi aşamasındayım ama giden arkadaşlarım var Genesis pınar hanıma gittiler hepsi bende kararsızım memoriala giderim herhalde cünkü Genesis çok daha yoğun oluyor
Sarekrts Cananscs bu hastanelerde çalışan doktorlardan aklınızda olan var mı acaba nevale gitmeyi düşünüyorum ama net bilgim Yok nasıl
Leyladamla Evet doğru memorial muayne ücreti 218 tl ablam dünya doğuma gidiyor muayne ücreti 35 tl ben bilmeden ilaç falan kullanmıştım oyuzden oraya gittim doktor iyi dediler diye
parasetamoll Cananscs Sarekrts Evet ben Neval hanım da yaptım memorialde 37. Haftamda kendisine dahil oldum doktorum ayrılınca Neval hanıma yönlendirdi buna rağmen çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim muayene ederken bile haklısın geçti şimdi bitiyor çok iyisin bebeğine çok iyi bir anne olacaksın vs içeri girince karşılayıp öpüyor aklına takılana cevap veriyor maddi imkan varsa gidilmeli.:)
Leyladamla Ama ben de dünya doğuma gitmeyi düşünüyorum bundan sonra henüz karar vermedim doktorum şimdilik 1 ay sonra gel dedi
baharselo Genesis Pınar tantekin benim doktorumdu gayet memnunum,ama randevu için bir ay önceden aramak gerekir,çok yoğun
Leyladamla Memorial da yunus çavuş var dünya da da çelebi bey yılmaz bey ve ömer bey var ablam 2 yıl önce çelebiye şimdi de yılmaza gidiyor
AlyaDerin21 Minnosum21 profilin de arkası eğil ya ondan sordum ben eğilliyim ama şimdi Diyarbakır merkez de oturuyorum