Gul_ozcan3001 Hndav bana da fertamir vermişti ama ben kullanmadım çok şiddetli bulantı yaptı hastanelik oldum ben o yüzden şimdi feramat kullanmıyorum
mervemurat16 Hndav Gynoferon kullanıyorum ben sabah aç karnına mide bulantısı yapıyor.24.cü haftamda verdi doktor bana
aysegullozdm esya59 canım bende aynısını kullanıyorum ama günde üç kez çok değil mi ben sadece bir kere alıyorum doktorumun dediği şekilde acaba kansızlık mi var sende 👍
esya59 aysegullozdm son kontrolde sınırda demişti bana da çok geliyor ama şekerli de doktora şeker yükseltir mi diye sordum hayır dedi pek içime sinmeyerek içiyorum açıkçası baydırıyor sabah, öğle, akşam i🥲
karaguzelirem_ Gynoferon kullanıyorum sabahları aç karnına alıyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum, ama hiç tavsiye etmem beni kabız yapıyor doğru düzgün tuvalete çıkamıyorum 1 hafta sonra doktor kontrolüm var doktorumla konuşup ilacımı değiştirmesini istiyeceğim
ceren2605 karaguzelirem_ merhaba bende bunu kullaniyorum sabah aç karnına ama bu kansızlık için diye biliyorum ben. Cunku oglen yemek arasinda coledan d3 damlatiyorum 10 damla suya ya da ekmeğe bu d vitamini oluyor.
pembebiranneadayi karaguzelirem_ bende tok karnına kullanıyorum afedersiniz 36+2 yim 14 haftadan beri kullanıyorum ishal yaptı ve dışkıyı koyu renk yapıyor🙈
asell13 karaguzelirem_ ay bende de tam tersi onun sayesinde hiç kabız kalmıyorum çok rahatım herkese farklı etki ediyo demek
Zeehraaaa Kaçıncı hafta da verdi kızlar ben 4 5 gün sonra doktora gideceğim 16. Haftaya girmiş oluyorm yarından sonra