Eylulpera Busemmmm rahmetli babamın adını koymak istiyorum yıllardır hayalimdi ismi (hasan) Asil hasan Yiğit hasan Mert hasan Hasan Efe bunlardan birini düşünüyorum erkek olursa tabi 😍🥰🥰
YeniGelinMeselesi Ali Asaf Ömer Asaf Ali Hamza Yiğit Ege Şimdi aklıma bunlar geldi ama daha da çok güzel isimler var
Golenda21 Aram adar baran Miran ve bugün Kara verdik baran olacak adıyla büyüsün inşallah 🤲 perşembe günü sezeryan olacam 😂
Busemmmm Golenda21 bende sezeryan istiyorum allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebişini canım ve mutlaka bize de tecrübelerini yaz anlat
Lutulut Golenda21 aram, adar bunlar isim mi yanlış mı yazdınız? Kusura bakmayın anlayamadım merakımdan soruyorum.
Mebus Busemmmm arel ismi çok hoşuma gidiyor cesur, kahraman demek. Benimde kızım olucak bende kız ismine karar veremiyorum 😄
Busemmmm Mebus kız ismi olarakta ben sana öneriyim aden veya asel koymayı düşünüyordum olsaydı bende anlamları çok güzel bence😊
zeyenp5524 Busemmmm büyük oğlum ensar Ortanca melikşah 3 numara karnımdakınede haktan düşünüyoruz bende 32 haftaya kadar karar weremedm bianda bulduk bu ismi 2. Oglumda da öyle olmstu son aya kadar bulamamıstık içime sinmemişti