Mavimsii_56 Kızlar gece 11.30 dan sonra iğneyi vursak 12 e dogru acaba ertesi güne mi kalmıs olur mu veya 12i gecse ertesi gün bi daha vurabiliyormuyuz🤦🏻♀️ bugün vuramadım eşimde gelmedigi icin saatte geciyor skntı olur mu acaba??
Gulkar Mavimsii_56 olmaz canım bir iki saatte problem olacağını sanmıyorum bende birkaç defa mecburiyetten erken vurmuştum
BetulMom Mavimsii_56 dışarıda geceye kaldığım olmuştu,yanımda da iğne yoktu bikaç saat geciksen bişey olmaz demişti doktor bana .kendin yapabilirsin aslında
nzlbrn Mavimsii_56 bir iki saatten sorun olmaz günlük dozunuzu mutlaka alın 1 2 saat erken veya geç ertesi güne bırakmayın
sehrengiz_8 Mavimsii_56 be zaman hatırladı isen o zaman vur bir sonrakini normal saatinde vur hiç vurmamaktan iyidir benim unuttuğum günlerde oluyordu
Alyaderen Günde bir kullaniyorsan aynı saatlerde yapmaya çalış canm bugün saatin geçtiyse yapma yarın yine aynı sattinden devam et bı gün yapmadın diye bsey olacağını sanmıyorum bende 70gun kadar kullandım aynı iğneyi yapmadımiz günler olmustu
mrsmom_ Mavimsii_56 ben 11 de vurmaya başlamıştım böyle boyle şuan üç buçukta saatim az bir sure sıkıntı olmaz muhtemelen cok ciddi bir pıhtılaşma yoksa. Bi anne ile karşılaşmıştım iki günde bir olduğunu söylemişti yinede kendiniz vurmayi deneyin bence
Zelihaa1409 Mavimsii_56 Bir gün unuttgm bile oldu bsey olmuyo çok aşırı bi pıhtılaşma sorunu yoksa tabi onu blmiyorum,ama yine de bi kaç saatten bişey olmaz.Kendin neden yapmiyosun bende tam tersi başkasına yaptıramam 8 aydr kendm yapıyorum.
Mavimsii_56 Zelihaa1409 bana sakın aksatma dedi dr iste demek ki bnm icin önemli birgün de olsa. Kendim de korkuyorum hic yapmadım😂 ya eşim ya kardesm yapar 😊