Gulcehir 19+3 gunluk hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı ancak rahim damarlarımda direnç olduğunu söyledi ultrasonda bakıldığında centik seklinde dalgalanmalar mevcuttu bu durumu yaşayan oldu mu?
Gulcehir Minigiim-vebenn52 baslatmadi detaylı ultrasona perinatologa yönlendirdi haftaya randevu aldık
Seyma5461 Aybkm merhaba benimde sağ damarda direnç çıktı banada coraspin başladı doktor sizin ne kadar sürede geçti
Minigiim-vebenn52 Gulcehir başlatması gerekiyordu damarda çentik bebeğe giden kan akışını gösteriyor yani az kan gidiyo çentik olunca ve bebek cok gelişmiyor ama tek damarda ise korkmayın ama kontrol süreniz varsa tekrar gidin ya da arayıp sorun doktora kan sulandırıcı aspirin vermesi lazım
Aybkm Seyma5461 2 hafta sonra başka şehirde hastaneye gittim söyledim durumu kontrol etti yok dedi ama devam edelim kullanmaya dedi hala kullanıyorum
Seyma5461 Aybkm bende daha yeni kullanmaya başladım bi hafta olucak 3 hafta sonra gel doppler cekicem dedi tek damarda olması sıkıntı olmuyor dedi ama insan tedirgin oluyor illaki