Anoniiim Kızlar bugün eşim beni kaldırıp kucaklamaya çalıştı, sırtına alıp (hebiçti) ayağa kalktı. Karnım acayip acıyor , sırtımda ağrımaya başladı. Bildiğin barfiks ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Çocuğuma bir şey olmuş mudur acaba 😢
Belginylmz Anoniiim kaç haftalıksiniz kanamanın fekan yoksa sintinyokdr ama ani hareketlerden kaçının bebeğinin kordunu ayrılabilir
Ruru4116 Anoniiim dikkat edin canım. Geçenlerde benim. Eşimde aynı şeyi yaptı ebe kadın yapmayın bebek emzikten düşer yani eşinden kopar ıcerde ölür dedi aman dikkat et.
Razee Anoniiim bişey olacağını sanmıyorum biraz da psikolojik olarak etkilendiniz sanırım düşünmemeye çalışın ağrınız geçer ama kendinizi kötü hissediyorsanız da hastaneye gidin mutlaka
e_blue_sky_a Anoniiim bisey olmamıştır biraz da psikolojik, ılık Bi duş alın aklınızdan çıkarın geçer. Tabii yapmasın böyle hareketler o ayrı 😀
Anoniiim e_blue_sky_a karnımı severken bile baya hırpalıyor, doğacak çocuğun hali ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
angel4545 Anoniiim korkma cnm benim bağımlı oğlum 17 kilo habire kaldirtiyodu beni düşük riskine rağmen 3.5 yaşında oldugundan psikolojik olarak her kaldırdığında belim kasıklarım agriyodu
Anoniiim angel4545 2-3 kere kaldırdı indirdi. Ondan dolayı biraz korktum canım 🥹bayadır bekliyorduk bu bebeği, o yüzden korkuyorum bi şey olur diye 🥹🥹