minikmucizeemaak crazymommy Kimisi iyi diyor, kimisi hareketi az normal diyor bunlar da bizimle dalga geçigor 🥴 Evet evet biran önce sağlıkla kavuşsak az hareket etse dert, çok hareket etse dert
crazymommy minikmucizeemaak Vallahi yaa şimdiden annelik içgüdüleri başladı Doğunca gece uyanıp uyanıp nefes alıyo mu diye bakıyorum diyen arkadaşlarımı şimdi anlıyorum 😂
minikmucizeemaak crazymommy Şimfi aklıma geldi benimkinin hep sırtı dönük ultrasonlar da nazlanıyor 2 kere kendini gösterdi diye 😂 O yüzden de az hissediyor olabilir miyim acaba
Yazmelegi_ crazymommy kuveze girme olayı illa 37 de olmuyor mesela 40 ta doğurup bebeği kuveze giren de var 37 de doğurup girmeyen de bence en azından 38 i bekleyin
Esracigdem crazymommy Fikir olsun diye yazıyorum benim doktorum en ideali 38 den sonra dedi. Doktorunuz bebeğinizin kilosuna gelişimine bakarak karar verebilir. Doktorunuza danışsanız daha iyi olur. Bazı bebekler önden gidebiliyor.
crazymommy Esracigdem Doktorum hep gidişata bakacağız diyor net konuşmuyor malesef. Bebeğim tam haftasıyla uyumlu ne ileride ne geride
crazymommy minikmucizeemaak Benim de öyle canısı bir kere bile yüzünü göstermedi kafsını dayamış arkaya öyle duruyor 28 den beri her gittiğimde yüzünü görme umuduyla gittim hiç göremedim. Çocuğum nası bişey onu bile bilmiyorum 😂
minikmucizeemaak crazymommy Biz gördük 2 3 kere de devamında yok hatta geçen sefer doktor kim gelirse gelsin çeviremez öyle rahat dedi 😂 Bakalım yarın 10.40 da randevum var ama bugün bi baskım var ki sorma gitsin 🥴
crazymommy minikmucizeemaak Ay evet seninki detaylıda da baya güzel poz vermişti 😂 Aslında anası fotoğraf çekilmeyi çok sever kime benzedi bu çocuk bilmiyorum 😂 Ahh senin baskın benim kasılmalarım Allah yardımcımız olsun, teez zamanda sağlıkla kavuştursun 🥲 🤦♀️
minikmucizeemaak crazymommy Aminn eğer böyle devam ederse baskım yazacağım doktora normalde de oluyor ama bugün ki farklı bi baskı 🥴
minikmucizeemaak crazymommy Kız yukardan biri bildiğin vajina bölgeme bişey dayıyor 😂 Otururken iyiyim, kalkınca hemen baskım var
crazymommy minikmucizeemaak O biri Atlascık olmasın 🙈 Kıyamam yaa o benim arkadaşımın 38. haftasında olmuştu hatta yürüyüş yapsana diyordum bebek doğsun artık diye yürüyemiyorum kafası resmen orda canım acıyo diyodu. 2 hafta sonra doğurdu 😂
minikmucizeemaak crazymommy Evet benimde öyle, kafası orada herhalde normalde böyle çok değildi bugün baya yürütmüyor da. Şuan otururken de hafif var bakalım hayra çıksın vaktinde sağlıkla gelsinler
blueberyy00 crazymommy benimde Plesentam alttaydı o yüzden bizde en ufak leke kan gelirse hemen alacaktı sizinki keyfi olduğu için değilde yani doktorlar biraz bizden farklı bakıyor son günlerin anne karnınds daha iyi geçtiğini düşünüyorlar genelde