Elifdddd 25 haftadayım bugün cok rahatsızım kızlar böyle tarif edemiyorum içimde böyle sıkılaşma oluyor ama bebek toplanması değil vajinama baskı oluyor sanki sonra kalp atışım hızlanıyor geçiyor neden olabilir bu anlamadım daha 2 hafta var muaneme
A12_S07 Elifdddd Bende 25+3 deyim karnım sanki patlayacak ya bebek buyudukce oluyor galiba daraliyorum kalkıp otururken 😐
Tatar59 Elifdddd bende de oluyor. Daha büyüdükçe neler olacak alisacaksin bu durumlara. Patlayacak gibi geliyor bazen
Elifdddd A12_S07 aynısı bende var çom aşırısı sert karnım nefes alamıyorum ama o bahsettiğimde ne onu anlamadım bide hareketleri cok asagıda vajinamda sanki makata ağrı oluyor🤦♀️🤦♀️
Elifdddd A12_S07 kullanıyorum ama bunu anlamadım bi türlü gitmemde sorucam inş sıkıntılı bsey değildir
Elifdddd Tatar59 peki tarif ettiğim durum varmı sizce böyle aşağı kısımda sıkılaşma asagı baskı ama geçiyor hemen bide kalp atısı oluyor o anda kasılma değil dimi o korkmuyım
Concordia Elifdddd bence dra gorunun beklemeyin, ben 2 gunde bile rahim agzinin ne kadar kisaldigini biliyorum, baski hissi zaten istenmeyen bisi, diger sertlesmeler de kasilma zaten. Benim 2 aydir basima bela oldu cunku :)
Tatar59 Elifdddd bende de oluyor. Özellikle yoruldugum yada ayakta uzun süre durdugumda farkediyoeum. Alt taraf sertleşiyor uzanıp dinlenince yumusuyor. Kalp atışı gibi olan hıçkırıktir o çok normal. Magnezyum kullanınca rahatlattı biraz. Doktor normal dedi benim ikinci. İkincilerde daha çok oluyor bu baskı vücut dinlenemedigi hareket halinde olunduğu için diye açıklama yaptı.
EbruOge Elifdddd merhaba bebek buyudugu icin baski yapiyor oda nefes darligi olusturuyor. O haftalarda bendede vajina baskisi oluyordu arada cogaliyor arada azaliyordu kalo carpintisi desem demir ilacini kestikten snra bnde hafifledi ama doktorniza yne danisirsnz birde mtlaka hergn 1 muz yiyin kasilmalarada cok iyi geliyor
Elifdddd EbruOge bende öyle dğşünüyorum benek büyüdüğü için yer acıyor diye kendinee ama işte ister istemez en ufak ağrıda sıkıntıda panik oluyorum
Elifdddd Concordia 40 mm 24 haftada öyle dedi doktor ama bilemiyorum büyüme mi kasılmamı yani kasılma nasıl bsey onuda bilmiyorum o yüzden panik oluyorum
EbruOge Elifdddd seni iyi anliyorm ki bende panik atak var 5 gun sonra dogumum olcak:) agrin gecmezse duzenli olursa kanaman olrsa tedirgn ol onun haricinde kasilmalar nefes darligi vajinada baski bunlar olabliyor birde bebek buyudukce organlara ciddi baski yapiyor ozellikle 30. Haftadan snra dahada iyi anlayacaksn suan tadini cikar strese sokma kendni:)
Concordia Elifdddd benim de sertlesme oluyor, bi gerilip sonra rahatliyor. 2 ay evde full yattim, 1 ayda ilaclar kullanmama ragmen 35lerden 12ye dustu rahim agzi, 2 haftadir hastanede yatiyorum. Siz yine bi gidin emin olun derim.