Mmnj Kızlar cennete hurması yiyormusunuz yedininzmi ben yedim yemedim deil cnm çok çekiyor birde kuru hurma ile aynı özelligi taşıyormu ki acaba hurma doğumu kolaylaştryomuş felan diye duymuştum bilginiz varmı cennet hurması ile ilgili 😇
Alexab Mmnj ben normal medine hurması yiyorum günde 5 tane 36. Haftadayım. cennet hurmasını bilmiyorum.
esraauznts Mmnj bana doktorum kesinlikle cennet hurması yasak demişti. Son zamnlarda öneriyorlar kolay doğum yapmak için. Rahimi açıyormuş düşüğe sebep oluyomuş ilk aylarda
Mmnj Alexab anladm canm 34+3 haftalıgım acaba aynı özellikleri taşıyormu diye merak ettim çok canm çekiyor cennet hurmasını
Mmnj tatlibebegim_ ben 2 tane yedim 1 tane daha yesem diyorum 🤣 daha önce de yedim olmadı diger hurma gibi değildir galibaa ya 🥰
Anneoluyorumbb Mmnj 34 canım 1 hafta geriden geliyor ne buldum yemeye çalışıyorum siz kaç haftalıksınız
mucizem0111 Bi sıkıntı olcağını sanmıyorum tabi aşırıya kaçmadan tüketilmeli ben normal hurmada yiyordum gebeliklerimde sınırı aşmadan 3-4 tane gibi bi sorun yaşamadım cnm
Gulsahim Mmnj hergun hemen hemen yoyirum 33. Haftadayim canımda zararını faydasını bilmiyorum canım cekiyorum bı tane yiyorum 🤗