FatSon9993 yamanagihan benim canim can eriği istedi ama maalesef bulamadık o içimde kaldı diğer istediğim şeyleri yedim şükür 🤭🤭
Yozgee Yok bende de aşerme diye birşey yok .. Ama mesela göreyim okuyayım ekşi bişiler o zaman ağzım sulanıyor .. Özellikle şu bu demiyorum yani .. Keşke aşersek de şöyle kocaları uykularından uyandırsak 🙄
Glcn-61 yamanagihan ilk aylarda aşermem hiç olmadı mide bulantıları vs 6. Ayda bir. Başladı durdurabilene aşk olsun doktor bana diyet verdi bi içinde tatlı yok hamur işi yk neyse bi süre uydum tabi baktm olmicak sürekli canım tatlı hamur işi istiyo künefe düştü aklıma diyet yapıyorum diye 1 ay yemedim yemicem tutacam kendimi dedim snra dedim artık ne olacaksa olsun bi saldım tatlılar börekler 1 ay da 5 kilo almışım doktor naptın sen dedi şeker çıktı bende filan diyete hala devam .Ama gel gör ki herşey bi yana Aşırı şekilde ya sürekli tatlı yemek istiyorum yemiyorum Buda beni çok üzüyor 😔 33.haftadayım
Merve1414 yamanagihan okadar olmakta iyi değil ilk hamileligimde gece 2 de bile mantı diye tutturduydum hatta bı hirkam var di bilek kısmı tarhana kokuyodu kaynanam usenmedi köyden gelip bana tarhana pisirdiydi ama hala daha bana öyle kokar o hirkam
Ccyln yamanagihan bu üçüncü gebeliğim 2 gebelikte hiç aşerme olmadı ama bunda tavan yaptı bi kaç saat önce ekler aşerdim eşim aldı sağolsun bi 5 6 tane yedikten sonra durdum 😂
Caglali yamanagihan burnuma limon kokusu gelmişti, tuzlayıp tuzlayıp yemistim,, ayy ağzım sulandı 😂😂🥴🤤
Yenianneperci35 yamanagihan benim de kumpir çekti🙈 kumpir yedik 2 hafta üst üste. Sonrasında da kuru dolma😅 bu kadardı:)
yamanagihan yamanagihan KIZLAR KOCALARI DA AŞEREN VARMI BENDEN ÇOK O AŞERİYOR 😂😂 KOCAM DA HAMİLEE ARTIK