Meryyy Kızlar merhaba. Aranızda yeniyim. Adetim 10 gün geçti cuma günü kan teati yaptırdım negatif cıktı. Pazartesi günü idrar teatim pozitfti ve bugun doktora gittik. Keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi. Kana baktı 343 cıktı gebesin ama pazartesi tekrar gel bidaha kana bakalım dedi. Cok korkuyorum dış gebelik olursa diye. Dün de saglık ocagında baktırmıstım o 107 cıkmıs. Bugun ki 343
YagizAsyaMom Meryyy bu değerler ile keseyi görmek için çok erken 1000 ile vajinal 2000 ile karından gözükür kesseniz. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Merve- Bende ilk gittiğimde testlerde çıkmıştı fakat kese görünmemişti bi anneler hemen korkuyoruz her ihtimale karşı ama çok erken olduğu için biraz beklemek gerekiyor korkma dua et Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻
Hulyarsln Değerlerin katlanarak olması gerektiği gibi yükseliyor kese görünüp bebek görünmediği bile olabiliyor rahat tut içini sitres yapmaki herşey yolunda gitsin 🤲
Meryyy Çok teşekkür ederim canlar. Dualarınızı esirgemeyin. Bide kasıklarım çok sancıyo miyom var dedi doktor etkisi olur mu