sevdenurnur Arkadaşlar gebelik şekerini öğrenmeden önce herhangi bir belirtiniz varmıydı aşırı tatlı isteği veya çarpıntı vs vs
serapbttl sevdenurnur ağızda tarifi olmayan iğrenç bir tat yemek sonrası halsizlik yatma isteği gibi etkileri oluyordu en çok ağız tadı ama birde bulantı oluyordu
Rreka sevdenurnur Ben de hicbir belirti olmadi. Suyumun fazla olmasindan dolayi doktorum suphelendi oyle ogrendim.
Melike_4949 sevdenurnur yemekten sonra aşırı halsizlik uyku hali şiddetli baş ağrısı gözümü açamıyordum gözlerime vuruyordu ağrı yataktan çıkamıyorum sık sık idrara çıkma birde susama hissi
Seyma5461 serapbttl yaa o ağızdaki igrenc tat bende hamileliği öğrendiğimden beri var ara ara geçiyor gibi oluyor ama tekrar devam ediyor daha şeker yükleme haftam gelmedi ama bilemedim şimdi acaba bendede olma ihtimali var mı
serapbttl Seyma5461 ekmek muz domates pirinç yediğinizde o tarifi olmayan iğrenç tat oluyorsa şekerdir şüpheniz varsa haftayı beklemeden cihaz alıp takip edin doktora baktırın demiyorum çünkü ne 3 aylık şekerle ne açlık toklukla kesin tanı oluyor
2lokummannesiii sevdenurnur baş ağrım oluyordu ama öyle dayanılmaz değil. Kendim bulantılı hamilelik geçirdiğim için bulantı falan olmadı o anlamda. Halsizlik yorgunluğum vardı o da kansızlığımdan kaynaklı.