Aygy Sevgili anneler bebeğimin ilk çamaşırlarını yıkıyorum makinam 9 kg lık yaklaşık 100 ml koydum az mı geldi acaba hiç köpürmedi yorumlarında az koyun çok köpürüyor diyordu. Canım sıkıldı bi kez daha yıkatacagım. Kullananlar ne kadar koyuyorsunuz?
Birbahargunu Aygy doğal içerikli deterjanlar pek köpürmüyor siveno kullanıyorum o da köpürmüyor öyle çok
K-Canseven Aygy yıllardır kullanıyorum ama köpüğüne hiç dikkat etmedim. Organik deterjanlarda çok köpürme olmaz.
Busraakay_26 Aygy 9 kg makinem bir ölçek koydum kaç ml o da bilmiyorum ama bende de öyle çok köpürme olmadı
Aygy Birbahargunu suyu da siyahtı hiç içime sinmedi siz ne kadar koyuyosunuz deterjanı makineniz kaç kg lık
Birbahargunu Aygy 9 kg luk ama hepsini doldurmqdim hiç yarım kapak koyuyorum üzerinde o şekilde tarif ediyor konsantre zaten
Aygy Birbahargunu Busraakay_26 Normal yani böyle köpürmemesi benim ilk yıkamam olduğu için doldurdum biraz ama tam da doldurmadım. Bebek geldikten sonra bende sık sık ve az az yıkarım diye düşünüyorum.
Aygy K-Canseven köpürmeyince temiz olmadı gibime geliyor 😔 bi de suyu da bulanık ilk kez yıkandıkları için mi acaba 2. Yıkamada da tertemiz bi su olmadı