Melike_4949 Pamuk aynen öyle canım senin açlık şekeri ne durumda benim 105 çıktı 100 ün altına düşmecek galiba doğuma birşey kalmadı zaten canım deli gibi ev keki istiyor 😢
Pamuk Melike_4949 Benim de kek kokuyor burnuma aynı durumdayım. Dün sabah zombi gibi uyandım açlık şekeri 201 çıktı.Dunden beri olcuyorum yazıyorum. Levemire ek insülin baslanacak bugün.
Melike_4949 Pamuk novarapid başlarlar o zaman sana bende onu kullanıyorum tokluklar için 200 çok yüksek çıkmış canım benim insülinden önce 150 çıkıyordu
minik_kurabiyeee Pamuk yaaa bende öyleyim öyle bir kek istiyor ki canım anlatamam birde hurma tatlısı dün gece gözümü kapatıyorum ikisi geliyor gözümün önüne ağlayacaktım az kalsın 😬😬😂
Melike_4949 Pamuk kesinlikle stres yapma lütfen 🙏benimde stres yaptığım zaman açlıkta toklukta çok yüksek çıkıyor bebeğin için görmezden gel umursamaz ol birazcık bu süreçte ❤️
minik_kurabiyeee Pamuk heh tam ondan işte bide ince olcak böyle Allah’ım nasıl istiyor canım burnuma burnuma kokuyor nasıl geçecek bilmiyorum
Boncukk123 Pamuk canım cok geçmiş olsun insaAllah hep düzenli gider hepınızın ki normal aralıklar ne sekılde suanda açlık tokluk olarak bilgin var mı
Pamuk minik_kurabiyeee Çok zor ya Allah kimsenin başına vermesin gerçekten.Hamilelik ve serklaj yormuyor bu seker belası çok yoruyor beni.
minik_kurabiyeee Pamuk aminn gerçekten çok zor ya valla dün gece gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyo burnuma kokuyo benide hamilelik yormuyor bu şeker aşırı yıprattı beni saçma sapan gereksiz şeylere yükseliyor
Pamuk minik_kurabiyeee Ayni şekilde bazen ağır bisey yiyorum yukselmiyor. Normal bsiey yiyorum tavan yapıyor.
minik_kurabiyeee Pamuk ekmek çok yükseltiyor ama tatlı o kadar yükseltmiyor bulgur aşırı yükseltiyor gerçekten ne yiyeceğimi bilmiyorum artık
Pamuk minik_kurabiyeee Bak benim tam aksi bulgur hiç ama hiç yukseltmiyor. Doymak için mercimek köftesi ve kısır yiyorum sürekli tabak tabak en fazla 125 oluyor.