sasha Pamuk glukoz tokluk 2 saat 65 yazıyor, doktorum normal her şey, şeker yüklemeye gerek yok demişti.
sasha Beklenenim11 canim doktor öyle yapalım deyince mecbur dinledim ben de, ne yapacağımı şaşırdım hiçbir doktora güvenemiyorum, simsi değişti doktor, endiseden kendimi yiyorum emin ellerde miyim diye.
Pamuk Melike_4949 Ben 2 3 güne bir yiyorum. Evet kısır yiyince hem tokluk iyi oluyor açlıkta iyi oluyor.Mercimekli köfte dene bu seferde😂
Beklenenim11 Melike_4949 @Pamuk kızlar öğlen mantı yaptım ama mecburiyetten😕 bol yogurtla yedim inanırmısınız tokluk şekerim 100 ü geçmedi akşamda kalan yogurtlu mantıyı ve etlinohut yapmıştım onu yedim tokluk şekerim84 çıktı🫣 benim şeker kafayı yedi🤣
doga21 Beklenenim11 iki gebeliğim aradı az olduğu için dr görüşü ile yaptırmadım. Şimdi yaptırma nedenim yine dr öngörüsüyle eğer bir durum varsa geri kalan 1 ayı daha normal atlatabilmek adına
Beklenenim11 doga21 keşke demekte fayda yok ama keşke yaptırsaydınız sonuçta geç kalınmış ama bundan sonra dikkat ederseniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Pamuk Beklenenim11 Yoğurtlu ya ondan yukselmemistir.Bende bugün tıka basa nohut ve bulgur pilavı yedim yukselmedi.
Melike_4949 Beklenenim11 gayet güzel çıkmış maşallah beyaz un içeren herşey benim şekerimi yükseltiyor 😅😅
Beklenenim11 Pamuk maşallah ne güzel ya hep böyle olur inşallah Ben bu saatlerde açlıktan ağlamaklı oluyorum resmen
Beklenenim11 Melike_4949 @Pamuk kızlar ben bi salaklık ettim size akıl danışmam lazım 17de ilk lokmayı aldım ama misafir geldi yarıda kaldı 17,55 te yine bi tabak yedim ama ben ilk lokmayı hesaba alıp 19 da ölçtüm 130 çıktı sonra aklıma takıldı birde 19:55 te ölçtüm 82 çıktı şimdi ben 2 saatlık tokluga hangisini yazıyım 😢
Pamuk Melike_4949 Ay yeni gördüm.Harikasin 😂😂😂 Bisey yazmaya da çekiniyorum akıl vermeye biri gelir senin yüzünden şekerim yükseldi der diye😂