piyanoogrtmnanne 32 de bunu yaşayan var mı , bir anda bütün karnım çok sert gergin oluyor , uuuuuuuf diye bir anda engel olamıyorum nefes alışım bile değişiyor. Nst şart mı artık acaba?
Kullaniciadii piyanoogrtmnanne yalancı sancıda nst ye bsglamıyorlar diye biliyorum bende 32 deyim aynısı kasılmalar bendede var :)
Elif_56 piyanoogrtmnanne bende kasilma ile idrar yapma isteği oluyor gibi oluyor bende aynı haftadayim henüz nstye girmedim
nurikbal_06 piyanoogrtmnanne 29 haftaligiz vallahi benimde aynı nefesim o kadar daraliyo ki cok sıkıştırıyor durduk yere ne hareket edebiliyorum ne doğru düzgün nefes alabiliyorum o an direk doğurmak istiyorum😬
surfermom Elif_56 bu bende 32’den beri çol yoğun 😔😔 bir de iğne batar gibi bir his çok kötü. 35+2 olduk çok şükür 🙇🏻♀️
gokcetugumm 32de aşırı kasılma ve sancı yaşadım bol bol dinlendim rahim ağzı uzunlugu normal çıkınca doktor bı tedavi uygulamadi ama dinlen dedi 35 bitiyo bugün şükür az kaldı bolca dinlen su iç bide sanırım magnezyum eksikliği de yapiyo kasilma