Yaprakdokumuseverr Duyguagdogan Pendik medipol aşırı memnunum. İlk doğumumu orda yaptım şimdi 2.ye gidiyorum temiz ve ilgililer. Saadet hanıma gidiyorum. Hatice hanımı da beğendim. Aytekin hanım da çok övülüyor. Onu da deneyeceğim 🤓
yeschef-13 Duyguagdogan Merhabaa benim doktorum Altunizade Acıbadem hastanesi Salih yılmaz inanılmaz bir doktor ve başhekim yardımcısı bir araştırmanı öneririm 💐
Elifncr Yaprakdokumuseverr doğumda erkek oluyor mu? Ve doktorunuz saat kaç olursa ılsun gelme garantisi veryor mu?
Sevvooi Pendik yüzyıl hastanesi serap aynur simavlı. Gerçekten çok çok ilgili ve başarılı bi doktor. Şırnakta oturuyorum doğumum inşallah o hastanede olucak en ufak aklıma takılan birşey olursa soruyorum cevap veriyor ilgileniyor sağolsun.
ebrulina Duyguagdogan medipol çamlıcada Zeynep elmalıya gidiyorum çok memnunum doğumumu da orda yapacağım hayırlısı ile
elifdiyorkii ebrulina doğum paketi var mı orda acaba yoksa da fiyatları nasıldı canım bende ilk kez aynı doktora randevu aldım doktoru da hastaneyi de merak ediyorum
Yaprakdokumuseverr Elifncr doğumda tüm doğumhane kadındı. Normal doğumda eşiniz girebiliyor. Mesai saati dışı doktorunuzu isterseniz ekstra ücret
Yaprakdokumuseverr Elifncr bizzat sormadım ama burdaki arkadaşlar 10 bin normal doğum dediler ama zam gelmişmidir bilemiyorum
ebrulina elifdiyorkii açıkcası doğum paketini bilmiyorum ama daha önceden bilseydim alırdım kesinlikle doktordan ve hastaneden memnunum açıkçası fiyatları da bi çok hastaneye göre uygun muayene 585tl normal doğum 10 bin tl mesela bazı testlerimi orda yaptırdım bazılarınıda devlette
elifdiyorkii ebrulina devlette yaptırıp doktora sonuçları mı gösteriyorsunuz o şekilde ilerliyor sanırım değil mi? Tarama testlerini nerde yaptırdın test fiyatları nasıl detaylı ultrason vs biliyor musunuz 😊
ebrulina elifdiyorkii evet mesela kan değerleri ise e nabızda yazıyor zaten ikili testi Zeynep kamilde yaptırdım mesela sonucunu doktoruma getirip gösterdim detaylı ultrasonumu da Bağdat caddesinde bi doktora yaptırdım Zeynep hanımında bildiği çok iyi bir doktormuş zaten sonucumu alınca doktora getirmiştim detaylı ultrason fiyatı ağustosta 2200 tldi