Nazlimom Philips xxl model benimki cam borcam içine koyup yapsam olurmu deneyenler kaç dk derecede pişirdi? Koku oluyo mu?
Anneadayiii__ Nazlimom o koku geçmez bence airfryer de hiç yapma ben et çözünsün diye attım leş gibi koktu
snysngn Nazlimom ben herşeyi yapıyorum airfrayer da bence hiçbişey olmaz. dgr balıkları da yaptım koku ister istemez oluyo ama bi fırın bi kızartma kadar olmuyo
Petrichorers Nazlimom https://www.nefisyemektarifleri.com/airfryer-somon-tarifi/nyt-amp/ Ben buradaki tarife göre yapıyorum ama daha fazla pişiriyorum benim 3litrelik küçük mi airfryer olduğu için borcam falan sığmıyor sadece pişirme kağıdı seriyorum ızgaranın üzerine koyuyorum asla koku da olmuyor ben normalde balık falan sevmem asla da evde yapmamıştım gönlünüz rahat olsun temizliği falan da kolay oluyor yağını süzdürüp makineye attım sadece çok kirlenmiyor da
Nazlimom Petrichorers ben cam borcama koydum yaptim şimdi 200 derece 20 dkda efsane oldu hiç kokuda yapmadı😇
Petrichorers Nazlimom evet tertemiz de oluyor ve çok güzel pişiriyor ben de haftada bir yapıyorum bebek kilo alsın diye
Nuuuurr Ben yaglı kagıt koyup üstüne somonu koymustum güzelde pişti ve yağı herşeyi yağlı kagıda cıkmıstı :)
Petrichorers Nuuuurr evet ben de öyle yapıyorum keşke benimkine de borcam falan sığsa kek falan da yapardım ama baya minnak