Kumedvol Mrb kızlar size danismam lazım kaynnanam soğuk almış ve grip olmuş bende ona benical diye soğuk alginligi verdim yaşı 67 reçetede 60 yaş üzeri kullanım kaçınılmalı diyo sizce bisey olurmu 3 saat oldu iceli
GamzeCan Kumedvol yaa insallah bisey olmaz 😏 3 saatte cok kusturmaya calıssan dicem ama artık bisey olcak olsa olurdu kanına geçmiştir cnkü😏
Ceylanim Kumedvol yok yok bisi olmaz olsa simdiye ladar olurdu 😊😊 yine kefemi yirtti senin ihtiyar 😂😂😂😂(saka bi yana rabbim o vebalr birakmasin canim biis olmaz inslalh)
Deletedmom434 Kumedvol canım 3 saatte etki etmemiş korkma,bir daha içmesin sadece ters bir etki bir durum görürsenizde acile götürün
Hafizeipek Kumedvol ahahahah bunu öğrendiğim iyi oldu kaynanama hediye olarak 5'i 1 yerde Benical alcam😂😂😂😂😂😂
GamzeCan Kumedvol @Deletedmom434 bildiğim tek hemsire sensin🤗 o yüzden etiketledim bi bilgin var mı acaba?
Deletedmom434 Kumedvol aşırı doz kullanımında kötü etki yaratabiliyor her ilaçta olduğu gibi sabaha kadar takibini yapın kuzum kayınvalidene de bilgi ver kendinde bir tuhaflık ettiğinde size bilgi versin
Deletedmom434 Kumedvol anladım kuzum bir etkisi olmadıysa eğer 3 saat geçmiş ağızdan alınan ilaçlar 1 saatte etki gösterir korkma
Kumedvol Deletedmom434 allah razı olsun cnm soğuk alginligi verdim sonra okuyunca 60 yaş üzeri deyince korktum yaşı 67 suan
Kumedvol Ayriyiz takip etmek için aradım az önce grip ya belirtisi başka nasıl anlarim bilemedim çok tedirginlik var suan bende