Papatya172662 16 kasımda sezeryan olucam epiduralle çok heyecanlıyım yeni doğum yapmış anneler nasıl atlattınız nasıl geçti ameliyatınız sonda korkum var acıtıyormuş galiba herkeste aynımı benle aynı haftada yada günde doğum yapcak varmı acaba 😇
canannk Papatya172662 Hayırlı olsun şimdiden. 13 Kasım sezeryan olacak. Bugün 39+5 teyiz. Umarım hepimizin çok kolay geçer sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲🏻❤️
Demedov Papatya172662 açmayı düşündüğüm başlık ☺️ 15 kasımda sezaryen olacağım ben de. İlk bebeğim benim de. Çok heyecanlıyım süreç konusunda. Özel hastanede doğum yapacağım. Sezaryen doğum yapan annelerin tavsiyeleri varsa alırım bir dal 😄 herkese sağ salim bebişleri kucağımıza almayı diliyorum 🥰
Papatya172662 glbyzgkhn 38+3 de. Bende hidro nefroz vardı o yüzden bide bebeğim 2 hafta daha beklerse bide 4 kilodan fazla olucak her türlü sezeryana kaldım
Zeynep_ze canannk aa sizin doktor baya beklemiş sezaryen için benimki 39u bekleyecek diye bile ben çok diyodum siz niye böyle gwç oluyo
canannk Melodimm Benim biraz mecburi oldu o yüzden. Bebeğimin kilosu ve suyumun az miktar azalması en fazla 40 haftanın bitmesini beklerim dedi doktor. Sezeryan annenin tercihi olduğunda 37 den sonra alıyorlar genelde
Papatya172662 Demedov ay bende öyle özel hastane de doğum yapıcam içim biraz da olsun rahat devletten herkes şikayetçi
Deviin Benimde doğumum 13 Kasım korkuyorum epidural sezaryenle doğurucam umarım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız 🥹
Ayse8326 Bende 14 kasımda dogum yapacağım çok heyecanlıyım insaallah sağlıkla kucağımıza alırız annelik çok zor
Dcl027 28 Kasım da benim kızlar inşallah sağsalim kucağımıza alırız . Benim gibi korkuyor musunuz sizde . Aklıma geldikçe ğümğüm oluyo kalbim. Çok rahat atlatanda var 10 gün öldüm bittim diyende
Papatya172662 Dcl027 ya evet bende korkuyorum epudiralle olucam bende inşallah kolay geçer karnım çatlamaktan biraz kanadı o bile acısı rahatsız ediyor yandım vallahi:(
Dcl027 Papatya172662 düşündükçe bogazım düğümleniyor gözlerim doluyo gerçekten kendimde bi tuhaflık var diye düşünmeye başlamıştım . Mental olarak zor
Papatya172662 Dcl027 evet çok zor ama karşılığında alıcağımız güzellik olunca birazda mutlu oluyorum boğazın düğüm olucak kadar çok sıkma kendini çektiğimiz acıya değecek inşallah biz kadınlar güçlüyüz sabırlırıyız 9 ay kahrını çektik 1 aycık dikiş acısı ondan sonra sefasını sürücez inşallah 🤲🏻👶