Mehlika26 Geçen hafta 6 haftalık olarak bebişi görmeye gittik doktor sadece keseyi gördü 5 haftalık olduğunu ve geç döllenme olduğunu söyledi yaşayan var mı
1palyaco Mehlika26 bana henüz brşey demedi doktorum 5haftalıkken gittim . 2hafta sonra tekrar gideceğim . Ama 1hafta olumsuzluk teşkil etmiyor ilerleyen zamanda haftasını tamamlıyormuş diye yazılanları okudum ben. Bu durumu yalayan geride ileride olan çok var.
Sabirsizanne2510 Mehlika26 benim de 8 haftalık olan bebeğim ultrasonda 6 haftalık görünüyor, geç döllenme olabilirmiş. Yalnız hala kalp atışını duyamadigimiz için doktor sık sık çağırıyor duyamazsak sonlandiracakmis. Umarim hepimiz için güzel sonuclar olur
Brcshnyvz Mehlika26 Benimde 9 gün geç döllenme dedi, şu an 13+5im 9 gün geriden gidiyor geç döllenme olduğu için ama bir problem yok şükür.
Aleynagunal Mehlika26 benim bebeğimde 2 hafta geç döllenmeydi 8 gün sonra doğumum var kilosunda suyunda bir problem yok çok şükür
Merve_ceyhan0803 1palyaco mesela ben bebeğim bir hafta geriden geliyordu şimdi 3 gün önde gidiyor böyle şeyler çok normal