Canann1601 Melike_4949 ben şu an sırt üstü uzanmisim biraz uzanmaktan bsey olmuyor doktoruma da sordum iki üç dk uzanabilirsn sıkıntı yok dedi oturur pozisyonda da sırtıma yastık koyup boşluk bırakmadan oturuyorum iyi geliyor dene istersen
Melodimm Melike_4949 Ben karnimin altina yastık koyup uzaniyorum.Agirligimi yastığa veriyorum geçiyor.
Minigiim-vebenn52 Benimde çok ağrıyınca oturur pozisyonda arkama minder koyuyorum öyle dene direk yatma bence
Melike_4949 Canann1601 teşekkür ederim canım denicem üşütmüşüm bel ağrısı çekiyorum bacağa da vuruyor
Minigiim-vebenn52 Kızlar doktor Kağan Kocatepe var bu yatış pozisyonu ile ilgili çok aydınlatıyor ve insanın içi rahatlatıyo dinleyin YouTube’dan
Melike_4949 Minigiim-vebenn52 ya bugün acildeki kadın doktor niye geldin der gibi bakıyordu ultrason baktı bir bok söylemedi 🙄🙄
Minigiim-vebenn52 Melike_4949 cidden hiç anlamıyorum keşke herkes sevdiği işi yapsa sonuçta işleri bu ama sanki zorla yaptırıyoruz
Melike_4949 Minigiim-vebenn52 aynen öyle canım birde diyor takip edildiğin hastaneye git bir dahakine dedim usuttüm diye en yakın hasteneye geldim 🙄🙄
Prenses5656 Geçmiş olsun Biraz uzanmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum son haftalara yaklaştığıniz içindir bende 30 haftalik arada sanki tutuluyor belim öyle hissediyorum uzanıyorum uzanmadan geçmiyor